Отворена изложба у холу Извршног већа Војводине

IMG 5997У препуној сали хола Извршног већа Војводине у понедељак 16. децембра 2013. године, отворена је изложба тканих предмета као завршетак пројекта „ПРЕПЛЕТАЈИ У БАЧКОМ ПЕТРОВОМ СЕЛУ" који је реализован у сарадњи са Градском библиотеком Новог Сада. Овај пројекат је подржан од стране Републичког министарства за омладину и спорт, Покрајинског секретаријата за привреду, запошљавање и равноправност полова и градских структура.

 

Присутне је испред пројектног тима поздравила госпођа Љиља Маширевић, главни протагониста овог значајног пројекта и упознала их са његовим значајем за ширу друштвену заједницу. Потом је Покрајински секретар за привреду, запошљавање и равноправност полова господин Мирослав Васин бираним речима поздравио присутне и званично отворио изложбу.

Радове наших ткаља можете погледати у клубу-галерији ЗРНО,Трг Марије Трандафил 11, Нови Сад а куповином радова помажете њихов даљи рад.

Активности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живихАктивности у Земљи живих