Молба за помоћ

 

molba-za-pomoc Радио '' Земља живих '' је непрофитни, волонтерски подухват који захтева извесна материјална улагања. С обзиром на све већу популарност радија, јавила се потреба за проширењем капацитета а самим тим и већом количином новца. Такође, потребна су нам и минимална средства за улагања у скромну инфраструктуру радија као и за одржавање сајта.
Непријатно нам је што морамо да молимо за помоћ али за одржавање и усавршавање радија и сајта су потребна новчана средства која нисмо у могућности да самостално обезбедимо.
Стога, молимо Вас за скромну помоћ сходно Вашим могућностима. Тренутно смо у могућности да примамо средства  преко веома сигурног интернет сервиса '' Skrill - Moneybookers'' ( слање новца помоћу имејл адресе - E-Wallet ).
Све што треба је да се пријавите на сервис, додате извесна средства на оформљени рачун и пошаљете на адресу    e-mail

Унапред Вам се срдачно захваљујемо!

 За донацију, кликните на банер:    skrill-chkout uk local 110x67

 

У случају да донирана стредства превазиђу потребе одржавања радија и сајта, сав вишак новца биће искоришћен за помоћ заједници ''Земља живих'' !

 

Коначно,  преко сервиса Moneybookers сада и становници Сједињених Америчких Држава могу слати новац путем имејл адресе (E-Wallet) !

 

Још једном вам се срдачно захваљујемо. Бог вам помогао и свако добро дао!

 

 

 

Претрага ( ћирилицом )

Примајте новости имејлом

Потврдите листе на које желите да се пријавите, унесите име и имејл и пријавите се на листе за примање новости са сајта путем имејла.

Препоручите нас осталима

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button