О радију

 

mikrofon, radio Zemlja živihРадио "Земља живих" је православни музички интернет радио посвећен заједници за рехабилитацију и ресоцијализацију оболелих од болести зависности ( наркоманијa - дрога ), при манастиру Ковиљ. Првенствени циљ радија је дистрибуција квалитетне православне духовне музике на тренутно 17 језика:
српском, црквенословенском, руском, грчком, румунском, албанском, арапском, грузијском, шпанском, енглеском, македонском, бугарском, јапанком, корејском, чешком, мађарском и немачком;  већином византијског стила (правца) и то 24 часа дневно.

Програм се емитује audio/mpeg енкодером (Mp3) са протоком од 96 Kbps ( стерео, 44100 Hz ) што омогућава квалитетан пренос програма на свим плејерима, укључујући и мобилне уређаје.
Новина на сајту је и Веб-плејер помоћу кога можете неометано слушати наш радио без икаквих инсталација и подешавања - само кликом на дугме у горњем десном углу.

   Поред духовне музике, на програму су и емисије посвећене заједници "Земља живих", емисије са темама везаним за наркоманију и остале болести зависности као и емисије са општим духовним, православним темама.

Серијалом ''Живети по Јеванђељу'' смо почели са реемитовањем емисија других радио-станица. Емисије су углавном посвећене проблему наркоманије.

   О свим променама, новостима и плановима бићете благовремено обавештавани на страницама овог сајта. Ваше сугестије и предлоге очекујемо у књизи утисака или путем електронске поште. Хвала.

 

Православна духовна музика 24 часа, нон-стоп!

 

 

Срђан Ранђеловић


Појачало Crown и миксета Gemini

crownСрдачно се захваљујемо брату Срђану за овако вредну и великодушну донацију.
Нека му Бог подари све што му је потребно.

 

 

Радио Земља живих више не постоји!

Драга браћо и сестре,

 

 обавештавамо вас да интернет радио Земља живих престаје са радом !

 

Сајт посвећен заједници ће и даље бити активан.

 

Желимо вам свако добро од Господа.

Још чланака...

  1. Молба за помоћ