О радију

 

mikrofon, radio Zemlja živihРадио "Земља живих" је православни музички интернет радио посвећен заједници за рехабилитацију и ресоцијализацију оболелих од болести зависности ( наркоманијa - дрога ), при манастиру Ковиљ. Првенствени циљ радија је дистрибуција квалитетне православне духовне музике на тренутно 17 језика:
српском, црквенословенском, руском, грчком, румунском, албанском, арапском, грузијском, шпанском, енглеском, македонском, бугарском, јапанком, корејском, чешком, мађарском и немачком;  већином византијског стила (правца) и то 24 часа дневно.

Програм се емитује audio/mpeg енкодером (Mp3) са протоком од 96 Kbps ( стерео, 44100 Hz ) што омогућава квалитетан пренос програма на свим плејерима, укључујући и мобилне уређаје.
Новина на сајту је и Веб-плејер помоћу кога можете неометано слушати наш радио без икаквих инсталација и подешавања - само кликом на дугме у горњем десном углу.

   Поред духовне музике, на програму су и емисије посвећене заједници "Земља живих", емисије са темама везаним за наркоманију и остале болести зависности као и емисије са општим духовним, православним темама.

Серијалом ''Живети по Јеванђељу'' смо почели са реемитовањем емисија других радио-станица. Емисије су углавном посвећене проблему наркоманије.

   О свим променама, новостима и плановима бићете благовремено обавештавани на страницама овог сајта. Ваше сугестије и предлоге очекујемо у књизи утисака или путем електронске поште. Хвала.

 

Православна духовна музика 24 часа, нон-стоп!

 

 

Молба за помоћ

 

molba-za-pomoc Радио '' Земља живих '' је непрофитни, волонтерски подухват који захтева извесна материјална улагања. С обзиром на све већу популарност радија, јавила се потреба за проширењем капацитета а самим тим и већом количином новца. Такође, потребна су нам и минимална средства за улагања у скромну инфраструктуру радија као и за одржавање сајта.
Непријатно нам је што морамо да молимо за помоћ али за одржавање и усавршавање радија и сајта су потребна новчана средства која нисмо у могућности да самостално обезбедимо.
Стога, молимо Вас за скромну помоћ сходно Вашим могућностима. Тренутно смо у могућности да примамо средства  преко веома сигурног интернет сервиса '' Skrill - Moneybookers'' ( слање новца помоћу имејл адресе - E-Wallet ).
Све што треба је да се пријавите на сервис, додате извесна средства на оформљени рачун и пошаљете на адресу    e-mail

Унапред Вам се срдачно захваљујемо!

 За донацију, кликните на банер:    skrill-chkout uk local 110x67

 

У случају да донирана стредства превазиђу потребе одржавања радија и сајта, сав вишак новца биће искоришћен за помоћ заједници ''Земља живих'' !

 

Коначно,  преко сервиса Moneybookers сада и становници Сједињених Америчких Држава могу слати новац путем имејл адресе (E-Wallet) !

 

Још једном вам се срдачно захваљујемо. Бог вам помогао и свако добро дао!

 

 

 

Срђан Ранђеловић


Појачало Crown и миксета Gemini

crownСрдачно се захваљујемо брату Срђану за овако вредну и великодушну донацију.
Нека му Бог подари све што му је потребно.