Градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић, посетио нашу терапијску заједницу на Ченеју

Градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић, 8. јануара 2019. године посетио нашу терапијску заједницу на Ченеју. Честитајући нашим штићеницима и присутнима Божић, нагласио је да својом посетом жели да покаже да заједница брине и да има снаге да помогне људима који се сами одлуче да се рехабилитују.
„На други дан Божића одлучили смо да посетимо оне који су најчешће одбачени из друштва, које терминолошки одређују као маргинализоване групе и да их охрабримо и оснажимо на њиховом путу борбе за себе. Захваљујем се братству манастира Ковиљ на челу са владиком Исихијем и познатом новосадском свештенику Бранку на свему што раде у „ЗЕМЉИ ЖИВИХ“, али и Милану Ђукићу и свима који су учествововали у оснивању Заједнице, верујући да град који себе дефинише као породицу мора да има такав вид организоване подршке. Град Заједницу помаже новчано и наставиће то да чини, а спремни смо да урадимо и више да би резултати били бољи“ – изјавио је том приликом градоначелник.
Градоначелника Вучевића је дочекао Епископ мохачки г. Исихије и том приликом се у име Заједнице захвалио на значајној подршци Града Новог Сада и градским управама које су током 2018. године подржале наше пројектне активности ( Градска управа за социјалну и дечију заштиту, Градска управа за здравство, Градска управа за спорт и омладину – Канцеларија за младе, Градска управа за културу).